Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A legkeményebb légiutas-kísérő Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 24.

ImageBár korábban nem szerepelt a cornexis kézilabdások között, Rádl Tímea tulajdonképpen hazaigazolt a Fehérép Alcoa FKC-hez, hiszen gánti otthonának közelében, több korábbi játékostársával együtt fog Székesfehérváron kézilabdázni. A 23 éves beállós – aki hamarosan stewardessnek is mondhatja majd magát – három Spanyolországban eltöltött szezon után tér vissza a magyar bajnokságba.

Tovább...
 
Simon Balázs hosszabbított az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

ImageSimon Balázs két évvel meghosszabbította szerződését az Albacomp kosárlabda-csapatánál. Rajta kívül Farkas Attilának is szoríthatnak a fehérvári szurkolók. A 210 cm magas center Nyíregyházáról érkezik és egy plusz egyéves szerződést kötött. A klub szerződést küldött a kanadai centernek, Scott Morrisonnak is, aki még nem válaszolt a megkeresésre. Sőt, a négyes posztra is egy új légióst fognak leigazoltatni.

 
Mi lesz Hegyi Ádám sorsa? Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 24.

ImageVas Márton, Ladányi Balázs, Peterdi Imre s Mihály Árpád már biztosan az Alba Volán 19 játékosának mondhatja magát, ám nem csak érkezői, hanem távozói is lesznek a kék-fehér együttesnek. A sok bizonytalansági tényezőt növeli a fiatal Hegyi Ádám sorsa. Egyes vélemények szerint elképzelhető, hogy a 20 esztendős csatár távozik Székesfehérvárról. Ez azonban közel sem biztos, hiszen javában zajlik a csapatépítés, az minden esetre tény, hogy a felek eddig még nem egyeztek meg egymással.

Tovább...
 
Jövő hétfőn indul az NB II-es csapat felkészülése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 24.

ImageA 2009-2010-es bajnoki évadban a Fehérvár FC „fakója" a másodosztályú bajnokságban méretheti meg magát. A honlapon korábban már olvashatták, milyen szakmai előnyöket lát ebben dr. Mezey György, sportigazgató. Az alábbiakban NB-II-es csapatunk edzőjével, Varga Istvánnal készítettünk interjút.

Tovább...
 
Repülőgépekből ugrál ki a 77 éves nagypapa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 23.

ImageVadászpilóta volt, most pedig ejtőernyőzik Kaczor Ferenc, aki 77 éves, hobbija pedig az ejtőernyőzés. Korábban a Magyar Légierőnél hasította az eget, ám csak 70 évesen érezte úgy, hogy ugornia kéne. Az elmúlt hét év alatt 164-szer bontott ernyőt 1000 méter magasban, az Albatrosz Repülő Egyesület tagjaként. A székesfehérvári úrral legutóbb egy móri sportnapon találkoztam, hiszen rendszeresen járja az országot – semmilyen „megmozdulásból” nem szeretne kimaradni.

Tovább...
 
Présinger Ádám szerződés kötött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 23.

ImageHároméves szerződést kötött az FC Fehérvár Présinger Ádámmal. A húsz éves, ballábas védő az MTK-tól érkezik Székesfehérvárra. A fiatal fiú a Győri ETO-nál kezdte pályafutását, majd hat évvel ezelőtt Agárdra került, a Sándor Károly Akadémiára. A kék-fehérekhez 2007-ben igazolt, ahonnan kölcsönjátékosként visszatért Győrbe, az Integrál-DAC-hoz. Ezt követően újra Garami József csapatát erősítette, majd a Pécsi MFC-t… Most pedig a fehérvári focistákkal rúgja majd a bőrt.

 
A Puskás-Suzuki Kupa döntőjének hőse Fehérváron folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 22.

ImageA 2009-es Puskás-Suzuki Kupa döntőjében győztes gólt szerző Csordás Szabolccsal erősítette U19-es keretét az FC Fehérvár. A középpályás nem egyedül érkezik a Ferencvárostól, testvére, Csordás Simon Tibor egyesületünk U15-ös csapatánál folytatja pályafutását. Csordás Szabolcs a Puskás-Suzuki Kupán még csapatkapitányként vezette a Ferencvárost, a jövőben azonban már az FC Fehérvár színeiben törhet újabb sikerekre, a tehetséges középpályás a Disztl László edzette Puskás Akadémia-FC Fehérvár U19 keretének lesz tagja.

Tovább...
 
Meghosszabbította szerződését Velibor Radovics Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 22.

ImageAz Albacomp kosárlabda-csapatának egyik legmegbízhatóbb pontdobója, Velibor Radovics meghosszabbította szerződését. A szerb játékos így a harmadik idényét kezdi el a fehérvári együttesnél.

 
Szijjártó súlyos sérülése! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. június 21.

ImageA Fidelitas Kongresszus keretében megrendezésre kerülő Miskolci-Vénusz - Fidelitas Elnökség kispályás labdarúgó mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke! Az orvosok az első vizsgálatok alapján részleges combizom szakadást állapítottak meg a politikusnál, akire hat hetes kényszerpihenő vár!

Tovább...
 
Csere a Vidi és a Loki között: Mohl helyett Demjén érkezik Sóstóra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 21.

ImageMegállapodtak a két klub vezetői, létrejött a Mohl – Demjén csere. Mindez azt jelenti, hogy Dávid elköszön az FC Fehérvártól, és a bajnok Debrecenhez szerződik. Hétfőn már új csapatával kezdi a felkészülést. A búcsú mindig nehéz, még akkor is, ha egy labdarúgó esetében ennek vannak racionális és szakmai indokai is. Klubunk természetesen nem felejtheti, hogy egy nehéz, csaknem tragikus korszakban Mohl Dávid is sokat tett a csapatért, szerepe volt abban, hogy a Vidi a válságból jó eredményekkel, két Ligakupa-győzelemmel lábalt ki.

Tovább...
 
"Valamit valamiért" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 19.

ImageImmár az augusztusi, Magyarországon megrendezésre kerülő U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar junior válogatott keretnek is van Fehérép Alcoa FKC játékosa – köszönhetően annak, hogy Horváth Bernadett Székesfehérvárra szerződött. A győri nevelésű beállóst arra kértük, meséljen magáról és a közelgő kontinensviadalról…

Tovább...
 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6601 - 6611 / 7450